Food and drinks are ready. Complete it with your presence. Come and join our party.

 

KASVIS MENU – VEGETARIAN MENU (22,90€)

Alkuruoat /Starter

PANEER PAKODA -
Maustettu friteerattu tuorejuusto / Deep fried cottage cheese with herbs

Pääruoka / Main Dish

MIX VEG -
Kukkakaalia, tuorejuustoa, herkkusieniä, paprikaa ja sipulia tulisessa masalakastikkeessa
Cauliflower, cottage cheese, mushroom, capsicum and onion in spicy masala sauce

DESERT (KULFI) -
Maidosta, pistaasimantelista ja cashew-pähkinästä valmistettu jäädyke
Nepalese ice cream made of milk, pistachio and cashew nut

RESUNGA SPECIAL MENU (27,90€)

Alkuruoat /Starter

LAMB KABAB -
Lampaan chili-jauhelihavarras, sipuli, paprika ja tuorechili Minced lamb meat kabab with onion, capsicum and fresh chili

Pääruoka / Main Dish
(Tarjoillaan kuumalla parilalla / Served on hot sizzler)

RESUNGA SPECIAL -
Tandoorimarinoituja kanapaloja, lampaan sisäfileetä, jättikatkarapuja ja tuorejuustoa paprikaa sipulia jogurttikastikkeessa
Tandoori marinated chicken, lamb fillet, king prawn and cottage cheese in capsicum onion youghurt sauce

DESERT -
Paistettua banaania, jäätelöä, rommia ja kermavaahtoa / Fried banana and ice cream with rum and whipped cream

VEG THALI (17,90€)

(Kaksi ruokalajia thali-lautasella ja linssejä / Two main course items on one plate with lentils)

VEGETABLE KARAI
Kukkakaalia, tuorejuustoa, herkkusieniä ja paprikaa masala-sipulikastikkeessa
Cauliflower, cottage cheese, mushroom and capsicum in masala onion sauce

PALAK PANEER
Tuorejuustoa pinaatti-kermakastikkeessa /
Cottage cheese in spinach cream sauce

MEAT THALI (19,90€)

(Kaksi ruokalajia thali-lautasella ja linssejä / Two main course items on one plate with lentils)

CHICKEN TIKKA MASALA
Yrtti-jogurtissa marinoidut tandoorikanan fileepalat masala-tomaattikastikkeessa (tulinen)
Herb and youghurt marinated tandoori chicken fillet in masala tomato sauce (hot spiced)

KARAI BHENDO
Haudutetut lampaan palat sipuli, korianterin siemen, tomaatti, paprika, inkivääri ja valkosipulikastikkeessa (keskivahva)
Stewed lamb pieces in coriander seed, tomato, onion, capsicum, ginger and garlic sauce (medium hot)